Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΙΠΠΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ



Η τελευταία μας προπόνηση δεν είχε ως επίκεντρο την ενστικτώδη, παραδοσιακή τοξοβολία αλλά την έφιππη. 

Διαθέτοντας η οικοδέσποινά μας, κα. Μάρθα 8 υπέροχους ίππους, συνεργαζόμενοι άψογα με τους ανθρώπους, κοντά τους άτομα πάσης ηλικίας μπορούν να ιππεύσουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

 Έχοντας αυτά υπόψην καθώς και πλήρη εκτίμηση τόσο στο έργο, όσο και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της, αποφασίσαμε να την εισάγουμε στην έφιππη τοξοβολία. Το εγχείρημα που αποτολμήσαμε δεν ήταν δύσκολο καθώς μία μικρή γραμμή διαχωρίζει έναν άριστο ιππέα απο την έφιππη τοξοβολία. 



Και ακριβώς αυτό χαρακτηρίζει την Μάρθα μας, ή άριστη ιππευτική της ικανότητα! 

 Ξεκινήσαμε με απλές τοξευτικές βολές στατικά, προκειμένου να προθερμανθούμε και να είμαστε έτοιμοι να τοξεύσουμε εφίππως. Και αυτό δεν είναι κάτι νέο για την Μάρθα καθότι είχε τοξεύσει μαζί μας και κατα το πρόσφατο παρελθόν.

Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν το γεγονός ότι κατάφερε να τοξεύσει με μεγάλη ευστοχία εφίππως! 




 Το φωτογραφικό μας υλικό κατέγραψε στιγμιότυπα τα οποία σας παραθέτουμε με σκοπό να διασκεδάσουμε την χαρά μας προς πάσα κατεύθυνση! 


Η αρχή λοιπόν έγινε, η εφιπποτοξοτική τέχνη εξαπλώνεται και μία ακόμη έφιππη πολεμίστρια αναδεικνύεται επαυξάνοντας την εφιπποτοξοτική μας οικογένεια! 


Όσο για τον αρχηγό του παραρτήματος των Ελλήνων Κενταύρων στην Χαλκίδα, συνεχίζει να ασκείται στο μέγιστο των δυνατοτήτων του πάνω στο αντικείμενο το οποίο ευελπιστεί να μεταλαμπαδεύσει επιτυχώς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου