Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Ενισχύουμε την γραμμή βολής!!

 
Για την ομάδα των Ελλήνων Κενταύρων κάθε νέα συμμετοχή αποτελεί ευχάριστο γεγονός, αναδεικνύοντας την διαρκή διάδοση της αρχέγονης πολεμικής τέχνης της ενστικτώδους τοξοβολίας σε έναν χώρο που προ πολλού έχει χάσει την επαφή με τις πατρώες παραδόσεις.

Πράγματι, η Ελλάδα αποτελεί έναν τόπο λίαν ευλογημένο μα και συνάμα θαλασσοδαρμένο εν μέσω μίας τρικυμίας πολιτισμικής κατάπτωσης και αξιακής κρίσης. Ο πάλαι ποτέ Άνθρωπος, με την σημασία που απέδωσαν οι σοφοί της αρχαιότητας κατέστη υπήκοος ενός αφύσικου κράτους που αποκόπτει τον πρώτο απο την Μεγάλη Μητέρα, από τον συνάνθρωπο, από το Όλον μέρος του οποίου αποτελεί και όχι επικυρίαρχο.


Και ακριβώς αυτήν την σχέση είναι που προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε στους Έλληνες Κενταύρους, μία σχέση που μας συνδέει με ομογενείς αλλά ταυτόχρονα ετερογενείς χαρακτήρες μέσα σε ένα ομοούσιο περιβάλλον, του οποίου την ομοιογένεια έχουμε ακουσίως η εκουσίως αποποιηθεί.
Η ισορροπία στην οποία επιδιδόμαστε και την οποία επιδιώκουμε δεν αποτελεί μία στείρα σωματική διεργασία αλλά μία εξωτερίκευση εσωτερικής ισορροπίας την οποία θέτουμε ως Στόχο.

Εσωτερική ισορροπία συνεπάγεται μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση, σωστή και βαθιά αναπνοή επιφέρει οξυγόνωση και εναρμονισμό με τον περιβάλλοντα χώρο.
Και καθώς η δράση αποτελεί στοιχείο ζωής επιδιώκουμε να παραμένουμε διαρκώς ζωντανοί ες αεί δρώντες!!!

Και φυσικά ως ομάδα, ως μία μεγάλη οικογένεια  χαμογελάμε και απολαμβάνουμε κάθε στιγμή, μία στιγμή ευδιαθεσίας ως αποτέλεσμα όλων των προαναφερθέντων!!!

Μέχρι την επόμενη τακτική προπόνηση ευχόμαστε σε όλον τον κόσμο να επιδιώκει τους στόχους του και να απολαμβάνει τα οφέλη της Φύσης που απλόχερα προσφέρει!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου